Telefoon

+31 (0) 45 523 4261

Werkfruit

Werkfruit

Fruit is natuurlijk gezond en daarnaast een smakelijk en makkelijk tussendoortje. Het is statistisch bewezen dat fruit je fit houdt en ervoor zorgt dat je minder snel ziek wordt. Hard werken kost immers energie. Uit Deens onderzoek is gebleken dat 97% van de werknemers fruit op het werk beschouwt  als een teken van waardering, bovendien maakt liefst 96% er dagelijks gebruik van. Zo’n 80% van de ondervragers is van mening dat het geld voor fruit op het werk goed is besteed. Om medewerkers te stimuleren meer fruit te eten heeft Eussifruit een speciaal werkfruitprogramma samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan fruit op de balie, een fruitig kerstpakket of vers fruit in de bedrijfskantine. Eussifruit bezorgt wekelijks vers fruit bij bedrijven, waarbij onderlinge afspraken gemaakt worden over het aantal leveringen in een week en welk soort fruit geleverd moet worden.

Voordelen van werkfruit:

Gezonde mensen zijn gelukkiger en leven langer.
Bovendien zijn ze productiever.

Gezond eten dient een maatschappelijk belang.

Als alle Nederlanders 200 gram groenten per dag zouden eten, kunnen volgens het Voedingscentrum per jaar duizenden hartinfarcten en beroerten, sterfgevallen door hart- en vaatziekten en door kanker voorkomen worden.

Minder ziekteverzuim

Medewerkers die dagelijks een aantal stuks fruit eten hebben een hogere weerstand. Ze zijn daardoor minder vatbaar voor ziektes. Ook blijven ze minder vaak ziek thuis. En bij ziekte herstellen zij sneller.